Serveis

Gastronomia

A Ses Salines i la Colònia de Sant Jordi, podràs trobar una àmplia selecció de restaurants que ofereixen una gastronomia exquisida amb arrels a la tradició mallorquina. Aquí, el peix fresc, l’arròs, l’oli d’oliva i les carns de qualitat són els protagonistes indiscutibles.

A més de la deliciosa cuina local, la zona també destaca per la seva diversitat culinària internacional. Trobaràs restaurants que ofereixen cuina italiana autèntica, opció de menjar ràpid, plats asiàtics saborosos i especialitats americanes.

Si busques un lloc per prendre unes tapes o gaudir d’unes begudes refrescants, hi ha nombrosos bars i pubs a la zona. L’Avinguda Primavera és una de les àrees més animades, amb una gran varietat de pubs i bars per a gaudir de begudes i música en directe. Al Carrer Estanys també trobaràs bars acollidors on podràs relaxar-te amb una cervesa i degustar delicioses tapes. I no oblidis aprofitar la màgia del port, on podràs gaudir d’un ambient encantador amb els teus peus a l’aigua.

Sigui quina sigui la teva preferència gastronòmica o l’ambient que busquis, Ses Salines i la Colònia de Sant Jordi t’ofereixen una gran varietat de llocs per delectar-te amb una experiència culinària inoblidable.

Shopping a Ses Salines

A Ses Salines i La Colònia de Sant Jordi, tens una àmplia varietat de productes disponibles per a les teves compres. Sigui quina sigui la teva necessitat, podràs trobar-hi tot allò que busquis. Des de mobles, vins, medicines, articles per a la llar, eines, plantes i flors, fins a tovalloles, moda, calçat, bicicletes, equips per a esports nàutics, pa fresc, souvenirs, material fotogràfic, pintures, llibres i fins i tot piragües.

Per aconseguir tot el que necessites, pots simplement passejar pels carrers de Ses Salines o La Colònia de Sant Jordi i gaudir de l’amabilitat dels comerciants locals. T’ofereixeran una atenció personalitzada i et guiaran a través de les seves botigues perquè trobis el que busques.

Alternativament, pots utilitzar el nostre mapa per localitzar de manera fàcil i ràpida els diferents establiments comercials. Amb aquesta eina, podràs identificar els comerços que ofereixen els productes que desitges i planificar les teves compres amb comoditat.

Desitgem que gaudeixis de les teves compres i trobis tot el que necessitis a Ses Salines i La Colònia de Sant Jordi. Bons moments de compres!

Taxis

Taxi Lorenzo

Taxi Toni

Taxi José

Taxi Guillermo

Taxi Jaume i Maria

Taxi Àncora

Taxi Àncora